senca
 
Online booking
Hotel:
Check-in date:
Check-out date:
 
OPATIJA
POSTOJNA

Terme & Wellness Portorož

U imenu Portoroža zapisana je priča o luci, ružama, moru, solani, ugodnoj mediteranskoj klimi i zelenilu. Kao lječilište Portorož je poznat već od 13. stoljeća. Tada su benediktinci iz samostana Sv. Lovre morskom vodom i slanicom liječili reumatizam, prekomjernu težinu i slabokrvnost. Važnu je ulogu nešto kasnije 1911. god. preuzeo izgrađeni hotel Palace s Termama.

U termama i wellnessu LifeClass Portorož, danas nastavljamo tradiciju lječilišnog turizma sa bogatom ponudom na području preventive, rekreacije, programa ljepote i wellnessa , u kojoj smo udružili sva prirodna obilježja primorske lokacije i mediteranskog podneblja, te tradiciju Sečovaljske solane i Daljnjeg istoka.

Terme & Wellness Palace jedinstvene su po uporabi pet lokalnih prirodnih ljekovitih čimbenika: solanskog blata – fango, slanice – Acqua madre, klime, mora i termo-mineralne vode. Naše osoblje učinkovito ih koristi u pet centara za ljepotu, zdravlje i wellness.

Sauna Park svojom iznimno raznolikom i bogatom ponudom jedinstven je objekt u Europi. Među njegove najveće posebnosti spadaju ledena jama i slana sauna, u kojoj upotrebljavamo sol iz Sečovaljske solane.

U hramu za dobro raspoloženje Wai Thai, centru za tradicionalnu tajlandsku masažu i prirodnu njegu lica i tijela, možete birati između programa za opuštanje i dobro raspoloženje koje izvode tajlandski stručnjaci.

Potpuno opuštanje omogućuje plivanje ili samo močenje u bazenima sa grijanom morskom ili termo mineralnom vodom, gdje ćete uživati u podvodnim masažama, slapovima i whirlpoolima ili pak u tišini prave ledene jame.

 

Terme & Wellness Portorož Slovenija Jadran

Terme & Wellness Palace Portorož

Terme & Wellness Slovenija Jadran

senca senca